Dommerbloggen

Dommerbloggen

Om bloggen

Dommerbloggen er en blogg for norske basketballdommere til felles nytte og glede, og kanskje til noens frustrasjon. Innlegg med grovt språk eller usaklig/fornærmende innhold vil bli modifisert/fjernet. Savner du en kategori kan du sende oss en mail.

EM i Slovenia

OpplevelserOpprettet av J@nK 21 sep., 2013 12:08

Det er som kjent EM i Slovenia, eller Eurobasket 2013 som det offisielle navnet er, og tradisjonen tro har en liten delegasjon fra det blide sørlandet reist for å se litt kamper og ha noen hyggelige dager sammen.

Vår "veterankollega" Johan Feenstra er på plass i Trieste sammen med venner fra Kristiansand, og har fått med seg tre kamper på torsdag og den spennende semifinalen i går med mellom Spania og Frankrike som var høydepunktet så langt:

"Bra dømming, men T-foul sitter ikke så løst som i Norge. Spillere og lagledere prater mye med dommerne. I dag blir det basketfri, vi skal en tur til Venezia. I morgen blir det både bronsefinale og finale. Det var ingen problemer med å få kjøpt billetter, men det koster litt å sitte så nær banen. For 5 personer kom det på 2800 euro , men det er det verdt... Gleder meg til i morgen".

Hilsen fra Trieste,
Johan


  • Kommentarer(0)//blogg.basketballdommer.com/#post130